De combinatie van passie en vakmanschap die wij bieden ziet u terug in onze overkappingen

''Maatwerk als uitdaging''

Wij combineren uw wensen met onze kennis.

Sommige mensen vinden het lastig om hun ideeën en wensen te vertalen naar een ontwerp. U bent welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen mocht u twijfels hebben, of over een idee te willen sparren. We denken graag met u mee om samen tot het meest passende resultaat te komen.

Weet u al precies wat voor overkapping op maat u wilt? Met onze configurator tool kunt u uw eigen overkappingen op maat samenstellen. Ook hier kunnen we bij assisteren. Een tevreden opdrachtgever is tenslotte de beste ambassadeur die een onderneming in ons vakgebied kan hebben.

Wat wij doen:

Terrasoverkapping

Tuinkamer

Overkapping op maat

Veranda

Tuinoverkapping

Overkappingen aan huis

Afdak

Schuren

Garages

Carporten

Schuttingen

Poorten

Tuinhuizen

Stel eenvoudig uw overkapping samen door middel van onze uitgebreide configurator

Wij zijn best trots op onze configurator. Dit hulpmiddel is een reflectie van hoe wij als vakmensen in ons werk staan. Helder en transparant met service op maat zónder een lang offerte traject.

Configureer zelf

Hout specialist in hart en nieren

Al sinds 2010 werken wij als hoveniers met plezier voor onze opdrachtgevers. Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers, hun wensen gericht te vertalen in een vakkundig stuk werk, hebben wij intussen een behoorlijke kring van tevreden klanten opgebouwd.

Door duurzame materialen te gebruiken en gericht te werk gaan kunnen wij u jarenlang plezier van uw overkapping en tuin garanderen. Uw tuin is niet voor niets de plek waar u tot rust kan komen en op uw gemak voelt.

Het gezicht achter Overkappingen op maat

Aangenaam kennis te maken, ik ben Gerwin Reijm. Heeft u vragen of bent u benieuwd of we uw specifieke wensen kunnen realiseren? Voelt u zich vrij contact met mij op te nemen, ik help u graag verder. U kunt bellen, mailen of een persoonlijke afspraak maken, wat u het prettigst vindt.

Gerwin Reijm

Founder

Benieuwd naar de mogelijk­heden of heeft u een vraag neem dan vrijblijvend contact op.

Stuur ons een Whatsapp bericht met je vraag en ondersteun deze eventueel met een foto en wij appen je spoedig terug. Of bel +31 (6) 14 54 59 50

Bel ons Whats app

Locatie

Wij zijn in Nieuwerkerk aan den Ijssel gevestigd, maar zijn door heel Nederland actief. Het is ook geen probleem om uw overkapping op maat te laten bezorgen. Zelfs in het buitenland. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

1e tochtweg 40, 2913LP
Nieuwerkerk aan den ijssel