• Materiaal
 • Afmetingen
 • Soort overkapping
 • Ramen en Deuren
 • Fundatie
 • Montage
 • Offerte
 • Contact
Totaal €14.000 Prijs op aanvraag

Stel vrijblijvend en gemakkelijk uw eigen overkapping op maat samen

Kies uw soort overkapping. Overkapping op maat is zeer diverse betreft soorten overkapping. Zit uw overkapping er niet tussen. Kies dan de optie die daar het meeste op lijkt en neem contact met ons op na afloop. Dan kunnen wij uw wens na een gesprek uitwerken tot een offerte op maat.

Welk soort hout wenst u:

Afmetingen

Bepaal de afmetingen van jouw overkapping.

Hoogte

Lengte

cm

Diepte

cm

Soort overkapping

Bij overkappingen op maat is niks te gek. Daarom bieden wij meerdere soorten overkappingen aan. Van berging tot open overkappingen.

Kies uw soort overkapping:

Ramen en deuren

Filter per gekozen kant:

 • Voor zijde
 • Links
 • Rechts
 • Achter zijde

De voorzijde is gebasseerd op de lengte van uw overkapping.

De linker zijde is gebasseerd op de diepte van uw overkapping.

De rechter zijde is gebasseerd op de diepte van uw overkapping.

De achter zijde is gebasseerd op de lengte van uw overkapping.

Volgende zijde

Fundatie

Kies je fundering zorg vuldig. Dit kan invloed hebben op je stabiliteit van de overkapping. Het is dus belangrijk dat je van te voren weet op wat voor ondergrond de fundering geplaatst moet worden. Hulp nodig bij het kiezen? Neem gerust contact met ons op.

Geen fundering:

Een goede fundatie is zeer belangrijk voor de stabiliteit voor de overkapping, in sommige gevallen is het niet nodig vanwege een eerder gestorte betonvloer of onderheid terras. Ook is het natuurlijk mogelijk om zelf voor de fundatie te zorgen, deze dient wel waterpas te worden aangelegd voor wij aan de klus starten.

Hardhouten palen:

Hardhouten palen is simpelweg de beste optie. Dit komt omdat we de hardhouten palen de grond in heien wat de stevigheid ten goede komt. Deze palen worden dan vervolgens verbonden met dwars planken die er 1 stevig frame van maken. Dit zorgt er voor dat u jaren lang kan genieten van een stevige basis van uw overkapping. Ook is deze optie te combineren met een vlonder.

Beton tegels en betonbanden:

Deze optie is het best voor een tuinhuis. (>1000kg) de wanden van de berging komen dan in het geheel op de betonbanden te staan die deze drukverdeling makkelijk kunnen hebben. De betontegels aan de binnenzijde zorgen voor tegendruk en het is meteen een strakke vloer in de berging.

Betonpoeren:

Betonpoeren staan garant voor een goede fundatie voor de overkapping, dit zijn dus betonblokken waarin een draadeind is mee gestort hierop word een stelplaat op bevestigd. Waarna de palen van de overkapping daarop komen te staan. Het voordeel van de stelplaat is dat de paal na het afkorten op de exact goede hoogte te draaien is.

Kies een fundering:

Montage

Mocht u een echte "doe het zelfer" zijn bied Overkappingen op maat de oplossing. Het is namelijk mogelijk om de overkapping geheel als pakket naar een gewenst adres te versturen.

Ik monteer zelf:

De overkapping word volgens de maatvoeringen door ons op maat gezaagd (palen, balken en frame). Ook maken wij de wandpanelen kant en klaar op maat. Deze delen worden netjes op locatie bezorgt samen met al het bevestigings materiaal en als service krijgt u er nog een 3D tekening op maat bij geleverd zodat u precies weet hoe u de overkapping zelf moet plaatsen.

Ik wens hulp bij de montage:

Als u kiest voor deze optie, dan zorgen wij dat de klus geklaard word! U hoeft dan alleen uw wensen door te geven en te zorgen dat de locatie waar de overkapping moet komen leeg is.

Kies een montage metode:

Offerte

Materiaal keuze: -
Afmetingen H.235 B.200 L.2000,-
Soort overkapping: -
Raam / Deur optie voorzijde: 0,-
Raam / Deur optie achterzijde: 0,-
Raam / Deur optie links: 0,-
Raam / Deur optie rechts: 0,-
Fundering: 0,-
Montage: 0,-
Sub totaal:0
Korting :- €0
BTW (21%):0
Totaal:0

Contact

Verstuur je gegeven en je offerte naar ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de offerte rond te maken.

Bedankt voor het versturen van je Offerte

We nemen spoedig contact met u op. In de tussen tijd kunt u nog een kijkje nemen op een van onze andere pagina's of configureer uw eigen tuinhuis. Ook is het mogelijk om Overkappingen op maat te volgen via facebook en instagram

Ga naar home Configureer