Schuur op maat

Bij overkappingen op maat is het mogelijk om een schuur op maat te laten ontwikkelen. Dit wilt zeggen dat we op basis van uw wensen een ontwerp maken geschikt voor uw tuin en de spullen die u wilt opbergen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om over de gehele breedte van uw tuin een dubbele cabine schuur te plaatsen waar u spullen in kunt op bergen als uw BBQ, Fietsen, Scooters, maar ook elektrische apparaten als een koelkast of vriezer. Er is zelfs de mogelijkheid om de schuur uit te breiden tot een garage.

Er is ook te kiezen uit verschillende houtsoorten of daken. Al onze schuren zijn voorzien van hemelwater afvoer.

Je tuinartikelen veilig opgeborgen in onze grote schuur

Tuinhuizen en schuren zijn zeer populair. Dat is dan ook niet meer dan logisch omdat het erg veel voordelen oplevert.

Het is namelijk de oplossing om uw tuin artikelen uit het zicht veilig en droog op te bergen. Denkend aan tuingereedschap, fietsen en scooters of de grasmaaier. Dankzij onze sterke constructies en mogelijkheid voor sloten zijn uw spullen goed beschermt. Een goede investering dus een tuin huis. Wil je nou een groter model tuinhuis dan nemen de voordelen alleen maar toe.

Fundering

De fundatie voor dit model is ondergrond afhankelijk, een vlonder met hardhouten frame is het advies, dit is voor het zicht prachtig en meteen een stevige fundering doordat alles aan elkaar is gekoppeld vormt het 1 massief blok. Echter zijn in overleg ook andere funderingen mogelijk.

Specificaties

Palen 150x150
Balken 50x150
Dak-delen 18x115
Vlonder-delen 28x145
Wand bevelsiding
EPDM-folie + lijm
Aluminium daktrim
Bevestigingsmaterialen

Montage schuur

Het plaatsen van deze schuren is een wat complexer werk. We adviseren dus om deze schuur door ons te laten plaatsen.

Interesse in deze schuur, neem contact met ons op.

Stuur ons een Whatsapp bericht met je vraag en ondersteun deze eventueel met een foto en wij appen je spoedig terug. Of bel +31 (6) 14 54 59 50

Bel ons Whats app