Houten Overkapping 2,5x4m.

Deze Houten Overkapping van 2,5 bij 4 meter komt uit onze eigen collectie. Deze overkapping word geproduceerd van Douglas hout. Met dit model creëer je meerwaarden voor je tuin, voor als de zon schijnt maar ook als het slechter weer is. Deze overkapping bestaat uit een douglas frame met zwart gespoten planken. Door de robuuste uitstraling is dit de eyecatcher in de tuin. Opties voor elektra of verlichting is bij ons geen probleem.

De gebruikte duurzame hout soorten zijn tegenwoordig zeer in trek vanwege de nette prijs-kwaliteit verhouding. Zo heeft u weinig onderhoud aan de overkapping en kunt u jaren genieten van een gezellig plek in uw tuin. Dankzij de compacte maten is deze overkapping vrijwel toepasbaar in elke tuin, van groot tot klein. In de overkapping is ruimte genoeg voor een grote hoekbank met tafel en BBQ. Inspiratie nodig? Wij denken graag met u mee.

Een overkapping betekend elke dag genieten.

Geniet elke dag van het buitenleven met deze houten overkapping van duurzaam hout. Door deze sterke constructie heeft deze overkapping de mogelijkheid om de wanden open te laten. Daarmee word er een ruimtelijk gevoel gecreëerd en heeft u een prachtig zicht op uw tuin. Mocht u met de koudere dagen ook comfortabel buiten willen zitten is het mogelijk om middels een maatwerk oplossen glaze wanden te laten plaatsen of een geïntegreerd terras verwarmingssysteem.

Fundering

Door de bijgevoegde optie van een vlonder hebben we meteen op een mooie manier een sterke fundatie. de douglas vlonder delen rusten op een hardhouten frame waarlangs palen zijn geslagen in de grond. Doordat alles aan elkaar is gekoppeld is het 1 massief blok waarop de overkapping rust en daardoor nog vele jaren op zijn plek staat.

Natuurlijk zijn andere manieren van fundering ook mogelijk, dit is afhankelijk van de ondergrond, is het veen of meer klei grond.
Advies nodig, vraag het ons gerust.

Specificaties

Palen 150x150
Balken 50x150
Dak-delen 18x115
Vlonder-delen 28x145
Wand bevelsiding zwart bespoten
EPDM-folie + lijm
Aluminium daktrim
Bevestigingsmaterialen

Uitbreiding

Er zijn een tal van opties beschikbaar op deze overkapping. Zo is het mogelijk om de wanden geverfd zwart te bestellen of 4 wanden te bestellen. Ook is er nog keuze mogelijk in hout soort. Heeft u specifieke wens vraag er gerust naar we denken graag met u mee of zet uw eigen Overkapping op maat in elkaar met onze configurator

Configureer nu!

Montage overkapping

Bij Overkappingen op maat is het uiteraard mogelijk dat wij de overkapping voor u komen monteren. Bent u zelf technisch aangelegd kunnen wij de overkapping ook als bouwpakket bij u afleveren. Alle daarbij benodigde materialen zoals schroeven, dak-folie, aluminium daktrim, worden meegeleverd. Met behulp van de meegeleverde papieren tekening gaat u direct aan de slag.

Levertijd: Overkappingen op maat streeft ernaar om uw bestelling binnen circa 4 weken te leveren. Na het accorderen van de offerte neemt onze planning spoedig contact met u op voor het inplannen van een gewenste aflever datum.

Interesse in deze overkapping, neem contact met ons op.

Stuur ons een Whatsapp bericht met je vraag en ondersteun deze eventueel met een foto en wij appen je spoedig terug. Of bel +31 (6) 14 54 59 50

Bel ons Whats app