Berging vuren (Small)

Op zoek naar een berging maar heeft u weinig ruimte en/of weinig producten om op te bergen. Dan is dit exemplaar geschikt voor u. Dit luxe exemplaar straalt met z’n plate dak kwaliteit en eenvoud uit. Ons tuinhuisje is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout wat er voor zorgt dat het tuinhuis erg duurzaam is. Zo kunt u een fiets of scooter op bergen. Of uw loungeset, of grasmaaier of andere tuinartikelen. Ook kunnen we gebruik maken van een lessenaars-dak, hierbij loopt het dak onder een hoek van minimaal 10 graden af. Hier door oogt het tuinhuis niet al te groot in de tuin en heb je perfect waterafdichting.

Personaliseer uw blokhut door het hout op kleur te bestellen bij ons.

Je tuinartikelen veilig opgeborgen in onze berging

Tuinhuizen zijn zeer populair. Dat is dan ook niet meer dan logisch omdat het erg veel voordelen oplevert.

Het is namelijk de oplossing om uw tuin artikelen uit het zicht veilig en droog op te bergen. Denkend aan tuingereedschap, fietsen en scooters of de grasmaaier. Dankzij onze sterke constructies en mogelijkheid voor sloten zijn uw spullen goed beschermt. Een goede investering dus een tuinhuis. Wil je nou een groter model tuinhuis dan nemen de voordelen alleen maar toe.

Fundering

We weten als geen ander dat een goede fundering belangrijk is. Nou hebben we het geluk dat deze tuinhuizen van zeer lichtmateriaal zijn gemaakt en een sterke ondergrond hebben waardoor we de kosten van de fundering laag kunnen houden. We maken de fundering van betonbanden en betontegels.

Specificaties

Palen 90x90
Balken 45x120
Dak-delen 18x115
Rabat delen 18x135
balken 45x70
Aluminium daktrim rondom
EPDM folie + lijm

Montage tuinhuis

Bij Overkappingen op maat is het uiteraard mogelijk dat wij het tuinhuis voor u komen monteren. Bent u zelf technisch aangelegd kunnen wij het tuinhuis ook als bouwpakket bij u afleveren. Alle daarbij benodigde materialen zoals schroeven, dak-folie, aluminium daktrim, worden meegeleverd. Met behulp van de meegeleverde papieren tekening gaat u direct aan de slag.

Levertijd: Overkappingen op maat streeft ernaar om uw bestelling binnen circa 4 weken te leveren. Na het accorderen van de offerte neemt onze planning spoedig contact met u op voor het inplannen van een gewenste aflever datum.

Interesse in dit tuinhuis, neem contact met ons op.

Stuur ons een Whatsapp bericht met je vraag en ondersteun deze eventueel met een foto en wij appen je spoedig terug. Of bel +31 (6) 14 54 59 50

Bel ons Whats app